BEMUTATKOZÁS

A Foltin cégcsoport részeként 10 éve foglalkozunk élelmiszerjelöléssel és csomagolóanyag design-tervezéssel. A hazai és külföldi termékek forgalmazása során több ezer termékjelölés fordult meg nálunk. Az évek során a cégcsoport és partnerei számára különféle sajátmárkás termék csomagolóanyagát készítettük el. Ezen termékek több itthoni élelmiszerhálózatban és nagykereskedésben is megtalálhatóak. Emellett számos termék magyar nyelvű szövegezésében, illetve címkézésében működtünk közre.

2018-ban fiatalos lendülettel, F&F Kft-ként belevetjük magunkat a termékfejlesztés folyamatába. Ezáltal több időt, energiát fektetve az egyes munkafolyamatokba. Célunk az egyre növekvő fogyasztói elvárások és jogi kötelezettségek összehangolása. A fogyasztók korrekt tájékoztatása, egyedi-kreatív köntösben. Fontosnak tartjuk a hatósági elvárások és a hatályos jogszabályok összeegyeztetését, de mindemellett egyedi csomagolóanyagok megalkotása a cél.

Fő profilunk az élelmiszer csomagolóanyagának teljes körű elkészítése, mely magában foglalja a magyar nyelvű szövegezést (szükség szerinti fordítást), grafikai tervezést és az elkészült anyag nyomtatását. Emellett foglalkozunk fekete-fehér és színes élelmiszercímke-készítéssel, továbbá a terméken való elhelyezésükről is gondoskodunk. Hosszú távú céljaink közé tartozik a megbízható üzleti kapcsolatok kialakítása és a profilbővítés is.

"Vállalkozásunk tükörként mutatja nekünk, kik vagyunk, mit tudunk, mire vagyunk képesek." (Michael E. Gerber)

CSAPATUNK

Foltin András

ügyvezető igazgató

"Cégünk több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az élelmiszer termékfejlesztés és a csomagolóanyag design-tervezés területén, mely tapasztalatok révén tudjuk segíteni önt és vállalkozását."